Producenter Der er 7 producenter

 • Bloomingville

  Bloomingville blev dannet af danske Betina Stampe tilbage i 2000 og er efterfølgende nået ud til stuer og hjem i hele verden - ikke mindst i USA efter at Bloomingville blev opkøbt af den amerikanske virksomhed Regent Holding. Men Bloomingville holder fast i Betina Stampes vision om at designe efter skandinaviske og nordiske traditioner og livsstil. Især deres plaider og puder er meget populære grundet deres kreative designs, der tilfører en personlighed og et dekorativt touch i rummet. Og så fornyer de sig hele tiden. De kommer med kollektioner 4 gange årligt og følger altid den aktuelle trend samt årstid.

 • byNORD

  Med det nye brand byNORD, ønsker Society of Lifestyle er kunne tilføje luksus, i form af pudebetræk og sengetæpper, til danskernes soveværelser. Med materialer som f. eks. økologisk bomuld, sikrer de at kvalitet er i orden. De henter inspirationen fra naturen - skoven, havet, markerne - og deres tidsløse designs er alle lavet i rolige farver, der passer ind i stort set alle soveværelser. Sengetæpperne er lavet i målene 280x280 og 260x280 cm. Deres skønne pudebetræk kan også sagtens bruges i sofaen eller lænestolen inde i stuen - de afslappede farver kan sættes sammen med næsten alle andre farver. Se dem alle lige her:-)

 • C'est Bon

  C'est Bon er skabt af danske Annette Bjørks, der laver tidsløse designs med inspiration fra forskellige verdenshjørner og kulturer. Det er i dag ejet af EJA International, og er dermed stadig dansk ejet. Hos Softiving finder du de lækre quiltet vattæpper og sengetæpper, der alle er lavet i skønne og rolige farver, som passer perfekt ind i de danske soveværelser. C'est Bon mærket er hygge og kvalitet samlet i én og samme vare. Og det mærkes tydeligt når du får deres tæpper i hænderne - den dejlige blødhed og de smukke farver - en kombination af ren luksus:-)

 • House Doctor

  House Doctor er et dansk firma, med danske designs, stiftet af 3 søskende tilbage i 2001. De designer efter Skandinaviske traditioner og er både kreative og inspirerende, hvilket kommer til udtryk i deres produkter. Ofte henter de ideer fra hele verden og forsøger hele tiden af forny deres designs. Deres lækre pudebetræk, med skønne og farverige motiver, er meget populære, og er, ligesom deres gulvtæpper & måtter, lavet af slidstærke materialer og er derfor i en rigtig god kvalitet. Men House Doctor byder på så meget mere end “bløde” produkter. Se deres, og mange andre varer, på mostersskur.dk

 • Ib Laursen

  Ib Laursen – kvalitets tekstiler til din bolig til fornuftige priser.

  Hos Softliving finder du et bredt udvalg af Ib Laursens skønne boligtekstiler, lige fra vattæpper & puder, til karklude, håndklæder & viskestykker, samt gulvtæpper & måtter. Ib Laursen designer deres produkter efter den nordisk inspirerede stil og deres design er enkle, og samtidig utrolig hyggelige og unikke. Deres produkter findes i et væld af farver, lige fra de afdæmpede og rolige farver, til kraftige og mørke farver - så der er stor set farver der passer til alle hjem og alle stilarter. Vil du se flere af Ib Laursen produkter, udover deres boligtekstiler som vi har her, så kan du finde det på 

 • Nordal

  Nordal er en dansk familieejet virksomhed som designer ting til hele boligen. De vægter det smukke og skønne design, sammen med funktionalitet, og forsøger dermed at bringe personlighed og varme ind i danskernes hjem. Deres stilarter spænder vidt og de designer pudebetræk og vattæpper med kvalitet for øje. Ligeledes er deres gulvtæpper og måtter lavet i rolige farver, med smukke mønstre, og alle af slidstærke materialer i en rigtig god kvalitet. Nordals stofservietter er meget elegante og fås i mange skønne farver, og er, ligesom deres andre produkter, smukke og praktiske på èn gang. 

 • Sika Design - Cozy Room

  Den danske virksomhed Sika Design blev stiftet af Ankjær Andreasen i 1942. Hvad der startede som en lille virksomhed, der under krigen flettede kurve af gratis materialer som siv, strå og pil, er i dag en virksomhed der producerer bl. a. kvalitetsmøbler til hele verden. I dag 2016 opkøbte Sika Design Cozy Room, og lavede deres tekstiler om til deres egne, og hos Softliving forhandler vi deres lækre sengetæpper, vattæpper og quilt, der er designet med omtanke på både kvalitet og skønhed. Vattæpperne og sengetæpperne er alle i rolige farver der er smukke og passer ind i stort set alle hjem. Du kan bruge vattæpperne som plaider i sofaen eller som sengetæppe i pige/unge/børneværelset, og de store sengetæpper i soveværelset.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.