Velkommen til Softliving. Som navnet måske indikerer er du nu kommet til den “bløde” verden til din bolig.
Idéen om Softliving blev til helt tilbage i 2018, men en webshop tager tid at lave, når man i forvejen løber stærkt i en travl hverdag med Moster’s Skur, som både er butik og webshop. Så efteråret 2022 skulle blive året hvor vi endelig fik lov at udfolde os.

Softliving er en webshop, hvor du kan finde tekstiler til din bolig, det være sig vattæpper, plaider, puder, pudebetræk i alverdens farver, sengetæpper, måtter, viskestykker, håndklæder og meget mere. Jeg er personligt vild med den forvandling man kan skabe blot ved udskiftningen af et par puder, tæpper, et nyt sengetæppe eller viskestykker til dit køkken. Ærligt skal der jo ikke så meget til inden sofaen har fået et nyt “look”.
Varerne er også at finde på Moster’s Skur og hvorfor så lave en webshop mere som indeholder det samme? Ja spørgsmålet er jo ret relevant. Vi har med årene udvidet hele dette område og det kan derfor være svært at overskue det store udvalg på mostersskur.dk. Så ved at lave en webshop hvor du får bedre overblik, har vi en inspirationsside, hvor du kan blive inspireret til at sætte f. eks. en række puder og tæpper sammen i bestemte farver, hvor vi hjælper dig via et billede, og hvor du den vej igennem kan finde alle varerne på billedet, så du ikke selv behøver at sætte forskellige puder sammen hjemme fra sofaen. Udover det har vi selvfølgelig vores Facebook og Instagram side, hvor du dagligt kan blive inspireret med smukke farver, nye som gamle.

Fascinationen i og af hvor mange forskellige muligheder der egentlig er i denne verden, synes jeg er ret fascinerende og hvis vi skulle bruge så meget plads på Moster’s Skur til dette, ville vi skræmme mange væk. Du har måske nogle gange tænkt at en ny sofa eller lænestol kunne være lækkert, men i min verden kan et par nye puder og måske et tæppe forvandle din sofa påny.

Så velkommen til Softliving, en del af Moster’s Skurs tekstil verden, en verden af uendelig muligheder.
Lad dig inspirere og rive med i denne smukke verden og giv os meget gerne feedback - med det kan vi kun blive bedre:)

Med venlig hilsen
Moster Jannie - ejer af Moster’s Skur


Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.