Vores udvalg af varer fra Nordal

Nordal er en dansk familieejet virksomhed som designer ting til hele boligen. De vægter det smukke og skønne design, sammen med funktionalitet, og forsøger dermed at bringe personlighed og varme ind i danskernes hjem. Deres stilarter spænder vidt og de designer pudebetræk og vattæpper med kvalitet for øje. Ligeledes er deres gulvtæpper og måtter lavet i rolige farver, med smukke mønstre, og alle af slidstærke materialer i en rigtig god kvalitet. Nordals stofservietter er meget elegante og fås i mange skønne farver, og er, ligesom deres andre produkter, smukke og praktiske på èn gang. 

Viser 51 - 81 af 81 varer

Nordal er et dansk firma der blev dannet i 1991 af Annie og Ingolf Nordal, og bliver i dag drevet af deres 3 børn. De 3 søskende følger i deres forældres fodspor og designer unikke og dekorative produkter der skiller sig ud, samt bringer stemning og personlighed ind i de danske boliger. I dag leverer de ikke kun til os danskere, men forhandler deres produkter i mange lande. Deres produkter er altid kendetegnet ved de 3 ord: FUNKTIONALITET, PERSONLIGHED & KREATIVITET. Og så skal alle deres produkter være praktiske og funktionelle - det er derfor vigtigt for dem at kvaliteten er i orden, hvilket de vægter meget højt i alle deres varer. Nordal forsøger hele tiden at forny sig og udgiver nye kollektioner 4 gange om året, hvori de følger tidens trend, men samtidig lader sig inspirere af det smukke og funktionelle, og vil med deres kreative designs bringe varme ind i danskernes hjem. Og der er ikke altid en rød tråd i deres kollektioner! Nordal byder på flere forskellige stilarter - der er alt fra en afslappet stil, inspireret af boheme fra Indien, samt det lidt hippie inspireret, til det rustikke og rå udtryk. Og så er der varer der signalerer total luksus:-) Så ja, Nordal designer til os alle sammen. Nordals gulvtæpper og måtter er altid meget kreativt designet med flotte mønstre i skønne farver. De rolige farver bringer både ro og hygge ind i rummet og der er forskellige størrelser, hvilket gør at de kan bruges i både store og små rum, lige fra entreen til soveværelset eller stuen. Og så tilfører et lækkert gulvtæppe bare et dekorativt touch. Deres designs adskiller sig fra andre gulvtæpper og gør derfor dit rum unikt med et gulvtæppe fra Nordal.


De laver også en masse super fine pudebetræk som kan bruges både i stuen, i soveværelset og i pige/teenagerværelset - alle tilfører de liv i rummet. Deres pudebetræk er ofte kendetegnet ved de små detaljer som f. eks. fryser i siderne eller eller syninger i stoffet. Også deres valg af materialer, som fløjl og velour, der som oftest er i rolige og varme farver, er med til at tilføre hygge i rummet. 


Deres vattæpper og quilt er meget farverige med en masse skønne blomster der bare er SÅ hyggelige. Nordal leverer også fine stofservietter som du også kan finde her på hjemmesiden.


Vil du se flere af deres produkter, udover deres bolig tekstiler vi har her, så kan du se et stort udvalg på Moster's skur. Her finder du bl. a. deres lækre yogaserie Simple Days.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.