Vores udvalg af varer fra Bloomingville

Bloomingville blev dannet af danske Betina Stampe tilbage i 2000 og er efterfølgende nået ud til stuer og hjem i hele verden - ikke mindst i USA efter at Bloomingville blev opkøbt af den amerikanske virksomhed Regent Holding. Men Bloomingville holder fast i Betina Stampes vision om at designe efter skandinaviske og nordiske traditioner og livsstil. Især deres plaider og puder er meget populære grundet deres kreative designs, der tilfører en personlighed og et dekorativt touch i rummet. Og så fornyer de sig hele tiden. De kommer med kollektioner 4 gange årligt og følger altid den aktuelle trend samt årstid.

Viser 51 - 100 af 104 varer

Det danske Bloomingville blev grundlagt i 2000 af Betina Stampe, med inspiration fra den skandinaviske og nordiske livsstil. I 2014 blev Bloomingville opkøbt af den amerikanske virksomhed Regent Holding, og blev dermed lanceret i USA - og med stor succes! Og Bloomingville holder fast i deres vision om at kunne levere forandringer og kreativitet ind i kundernes hjem. Bloomingville følger moden og årstidernes trends og samtidig med kvaliteten i fokus. 4 gange om året lancerer de nye kollektioner der altid indeholder nye, smukke designs. Deres produkter holdes i en prisklasse hvor alle kan være meget og som kunde får man meget for pengene. Dette kommer især til udtryk i deres fantastiske - og MEGET populære - plaider. De fås i rigtig mange skønne farver med mønstre. Der er plaider til ethvert hjem og enhver stilart, lige fra de kulørte med motiver til de rolige farver med et enkelt stribemønster. Og så tilføjer de ofte en lille kvast i hvert hjørne hvilket er en super fin detalje:-). Disse plaider er simpelthen uundværlige, og udover plaidens praktiske formål, er en plaid i sofaen med til at fremhæve din personlige stil i stuen. Bloomingville designer plaiderne efter årstiden, og til den billige pris er der råd til at have flere plaider at vælge mellem. Lige fra de smukke rust og brune efterårsfarver til de gule og rosa sommerfarver. Og så skal man altid huske at fremhæve deres imponerende puder. De er så specielle, anderledes og kreativt designet og skiller sig ud fra mængden. Og, ligesom plaiderne, er der flere stilarter, alle med det formål at tilføre et dekorativt touch til rummet. En enkelt pude i sofaen, lænestolen, på pigeværelset eller soveværelset, tilfører rummet et helt nyt look. Der er en masse detaljer og kreativitet i hver enkelt pude - og flere plaider og puder passer sammen:-) 


Deres sengetæpper & quilt er derimod designet i mørke og rolige farver. De er perfekte som sengetæppe til enkeltsengen, og passer, med deres enkle stil, ind i de fleste værelser. Men de er også perfekte som et vattæppe i sofaen.


Med samme kreativitet skaber Bloomingville lækre gulvtæpper, måtter og bademåtter, der alle tilfører hygge og stil i rummet. De er alle lavet af slidstærkt materiale og er derfor i en rigtig god kvalitet.


Vil du se flere af Bloomingvilles varer - for de kan virkelig noget med lamper og vaser:-) - så finder du det hos Moster's skur

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.