Vores udvalg af varer fra Sika Design - Cozy Room

Den danske virksomhed Sika Design blev stiftet af Ankjær Andreasen i 1942. Hvad der startede som en lille virksomhed, der under krigen flettede kurve af gratis materialer som siv, strå og pil, er i dag en virksomhed der producerer bl. a. kvalitetsmøbler til hele verden. I dag 2016 opkøbte Sika Design Cozy Room, og lavede deres tekstiler om til deres egne, og hos Softliving forhandler vi deres lækre sengetæpper, vattæpper og quilt, der er designet med omtanke på både kvalitet og skønhed. Vattæpperne og sengetæpperne er alle i rolige farver der er smukke og passer ind i stort set alle hjem. Du kan bruge vattæpperne som plaider i sofaen eller som sengetæppe i pige/unge/børneværelset, og de store sengetæpper i soveværelset.

Viser 1 - 3 af 3 varer

Sika Design er en dansk virksomhed dannet i Horsens i 1942 af Ankjær Andreasen, og navnet Sika er kommet af inspiration fra Sikahjorten, der er både lys og elegant, hvilket er det Sika Design forsøger at få ind i alle deres designs. Under krigen blev deres første produkter produceret af gratis rå materialer som strå, siv og pil, der blev brugt til at lave flettet kurve. Efter krigen blev indsatte i de danske fængsler sat til at flette kurvene som vi danskere tog til os. I 1950'erne udvider Sika Design med en stor kollektion af møbler, lavet af rattan, og som stadig er deres varemærke den dag i dag = produkter af slidstærkt materiale i en rigtig god kvalitet og med fokus på komfort og godt håndværk. I samme periode begynder Sika Designs at vække opmærksomhed i Europa og det resulterer i at Sika nu forhandles i rigtig mange lande. I 1970'erne udvides produktionen af møbler og Sika starter en fabrik op i Malaysia. I 1981 køber Ankjaer’s søn Knud Sika Design, og i 1984-85 eksploderer salget af møbler til hele verden.


Her hos Softliving sælger vi Sika Designs tekstiler til boligen, hhv. quilt vattæpper og sengetæpper. Ligesom historien om deres møbler, er deres tekstiler også lavet med stor fokus på kvaliteten og med det smukke udseende for øje. Alle deres vattæpper og sengetæpper er lavet i en masse skønne, og samtidig rolige farver, der er i enkle deres design, og passer stort set ind i alle hjem. Farverne kan nemt sammensættes med puder, og andre boligtekstiler samt møbler, i alle farver. Tæpperne laves i flere mål så de passer til senge i alle størrelser. I 2016 opkøber Sika Design Cozy Room og produktionen af quilt og vattæpper fra Cozy Room flyttes til Indonesien, hvor Sikas tekstiler i dag bliver produceret. 


Hvis du ønsker at se flere produkter fra Sika Design, kan du hos Moster's skur finde et udvalg af deres fantastiske duftpinde der findes i mange skønne dufte. Ligeledes kan du finde de meget populære lykkedyr, sundhedsdyr og venskabsfiskUndskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.